[:it]Frutti dimenticati e menu contro stagionale, in provincia napoletana. Il cocktail bar ed emporio di Vincenzo Pagliara - bar manager - Francesco Manna e Vincenzo Monda ha due punti di forza probabilmente unici nel panorama della mixology italiana. La ricerca sul territorio ha l’obiettivo di esaltare varietà botaniche dimenticate, in cocktail monoingrediente in edizione limitata che valorizzano il frutto nella sua totalità nella stagione successiva a quella della raccolta. Il motivo? Il lavoro di ricerca richiede un tempo maggiore rispetto a quello di creazione della drink list.[:en]Near Naples, three bartenders got together and opened a cocktail bar-shop where people come to enjoy contemporary cocktail mixing, discover local ingredients, and buy them. Bar manager Vincenzo Pagliara and his team use the same raw ingredients to design cocktails and ad-hoc food pairings. Fermentations and infusions highlight local produce and aromatic herbs, like lemons, verdelli, Pellechiella apricots, Giffoni hazelnuts, friarielli, Piennolo tomatoes, and Vesuvian absinthe. The menu features signature cocktails along with a selection of alcohol-free and low-alcohol drinks, together with kombucha and verjuice. “Laboratorio” – laboratory – points to the daily bubbling of ideas, while “folkloristic” calls back to the bar’s mood and the Neapolitan dialect used in cocktail names. The main characters in each glass are local products but also liqueurs, local spirits, and homemade distillates. The shop also offers the option to buy bottled cocktails. Vincenzo’s favorite cocktail? Tommy’s Margarita.[:]
Lunedi
N / A
Martedì
19:30 - 02:00
Mercoledì
19:30 - 02:00
Giovedì
19:30 - 02:00
Venerdì
19:30 - 02:00
Sabato
19:30 - 02:00
Domenica
19:30 - 02:00
20/09/2024 03:03 ora locale
Via Roma 182, 80038 Pomigliano d'Arco Naples, Italy